Les millors experiències al Delta de l’Ebre

Inspiració allà on miris

Vols sobrevolar el Delta de l’Ebre? Ho pots fer amb Fernweh!
Vols sobrevolar el Delta de l’Ebre? Ho pots fer amb Fernweh!
Vols sobrevolar el Delta de l’Ebre? Ho pots fer amb Fernweh!

Sempre hi ha quelcom encisador en les nostres experiències al Delta de l’Ebre. Un paisatge amb una personalitat que atreu totes les mirades i on predomina la força de la natura. 320 km2 de terreny banyat d’extensos arrossars, grans llacunes envoltades per jonqueres i canyissars, platges desertes… Terra de fang. Terra de colors. Terra de vida.

Al seu pas cap al mar, el riu Ebre dibuixa un quadre de colors verd blavós que genera un gran magnetisme entre les persones d’esperit creatiu i ànima inquieta. En els darrers anys, el Delta de l’Ebre ha esdevingut una de les destinacions de turisme sostenible més apreciades internacionalment. La seva riquesa natural ha estat reconeguda amb la Carta Europea de Turisme Sostenible, Destinació EDEN i Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre.

Fernweh és el teu punt de contacte amb les millors experiències del Delta de l’Ebre. Volem que exploris el nostre territori natural d’una forma especial, transformadora i personalitzada. Cada aventura és diferent perquè cadascun de nosaltres som diferents. Només tu, el Delta i nosaltres en expedicions per terra, aigua i aire per crear experiències que enriqueixen, emocions que perduren.

We believe in creating beautiful memories  

Explora les platges del Delta de l’Ebre amb Fernweh.